Niplette Philips Avent 1vnt SCF152/01

-38%
Niplette Philips Avent 1vnt SCF152/01
Padidinti+
44,99€
71,99€
Sutaupote: 27,00€
Išparduota

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Paprastas, efektyvus sprendimas įdubusiems speneliams;
„Niplette“ padeda maitinti krūtimi mamoms, kurių speneliai plokšti ar įdubę;
Ši unikali ir pažangi priemonė – paprastas, nechirurginis ir ilgalaikis sprendimas;
Nuolat naudojant kelias savaites spenelis liks stačias;
dubusius ar neišlindusius spenelius turi iki 10 % moterų. Tai sukelia psichologinių problemų ir maitinimo krūtimi problemų tiek mamai, tiek kūdikiui. Kūdikiui čiulpiant spenelis turėtų išlįsti. Priešingu atveju „Niplette“ yra paprastas ir patogus sprendimas, kuris gali padėti. Su šia priemone plokščius ar įdubusius spenelius turinčios moterys gali patogiai maitinti krūtimi;
Priemonę sudaro skaidri spenelio forma su sandarinamuoju krašteliu, pritvirtinta prie vožtuvo ir švirkšto jungties;
Kaušelis viena ranka laikomas virš spenelio areolės ir 5 ml švirkštu ištraukiamas oras, kad spenelis būtų įtrauktas į vidų. Naudotoja kontroliuoja siurbimą ir gali traukti spenelį tiek stipriai, kiek tai yra patogu. Ištraukusi spenelį ir atsargiai atskyrusi švirkštą nuo vožtuvo, naudotoja gali toliau užsiimti įprastomis veiklomis ir nepastebimai dėvėti „Niplette“ po liemenėle. Iš pradžių skatinama naudoti kiek įmanoma ilgiau;
Idealiu atveju „Niplette“ reikėtų naudoti prieš nėštumą po 8 val. dieną ar naktį;
Jei krūtys nėra per daug jautrios, galima naudoti per pirmus šešis nėštumo mėnesius, kad korekcija būtų ilgalaikė, arba gimus kūdikiui po kelias minutes prieš kiekvieną maitinimą. „Niplette“ ištrauks spenelį, kad kūdikis galėtų jį lengvai apžioti, ir padės pradėti maitinti krūtimi pirmas kelias dienas.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti