Gandro lizdo sūpynės MLT4290 Rožinės

-45%
Gandro lizdo sūpynės MLT4290 Rožinės
Padidinti+
34,99€
62,99€
Sutaupote: 28,00€
Išparduota

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Sūpynės gandralizdžio pavidalu yra puiki pramoga visiems vaikams ir greitai tampa mėgstama vieta žaisti namų sode, sklype ar terasoje. Didelio paviršiaus dėka sūpynes vienu metu gali naudoti du ar trys vaikai, todėl supimasis tampa dar smagesnis. Sūpynės gali būti montuojamos ant sūpynių rėmo, pakankamai storos medžio šakos ar net patalpų viduje, naudojant specialius lubų tvirtinimus. Gandralizdį galite pritvirtinti dviem būdais:

  1. 2 taškų surinkimas - gandralizdžio virvės pritvirtintos prie dviejų taškų kaip standartinės sūpynės.
  2. 1 taško surinkimas - abi virvės pritvirtintos prie vieno taško, kurio dėka sūpynės, išskyrus siūbavimą, gali pasisukti aplink savo ašį.

Dėl paprastos konstrukcijos sūpynių surinkimas trunka apie 15 minučių, rinkinyje yra konstrukciniai elementai ir specialus veržliaraktis varžtams priveržti. Gandralizdis pagamintas iš polipropileno ir patvaraus audinio, atsparaus oro sąlygoms ir trinčiai. Sūpynių rėmas susideda iš 4 profiliuotų plieninių vamzdžių, kurių skersmuo yra 25 mm, kurie papildomai padengti minkštomis putomis, todėl saugu vaikams. Virvės pagamintos iš polietileno, kuris garantuoja aukštą atsparumą perkrovai, mechaniniams pažeidimams ir sunkioms oro sąlygoms. Sūpynių lynai tvirtinami ant specialių varžtų, kurie papildomai sujungia gandro lizdo apvalaus rėmo elementus. Vaikų saugumui prijungimo taškai ir varžtai yra paslėpti po specialia apykakle. Sūpynės yra pakabintos metaliniais žiedais virvių gale. Be to, lynai yra sriegiami per specialų elementą, kuris leidžia reguliuoti jų aukštį. Dėl to jūs galite pritaikyti sūpynes pagal pačių mažiausių vartotojų ūgį, todėl jiems bus lengviau naudotis.

Puikiai tinka sode;

Vaikams nuo 3 metų;

Patvari metalinė konstrukcija;

Pakabos aukštis reguliuojamas iki 150 cm;

Sėdynės rėmas pritvirtintas minkštomis putomis;

Tvirti, patvarūs tvirtinimo lynai;

Aukščio reguliavimas;

Sėdynės medžiaga: aukštos kokybės poliesteris, atsparus oro sąlygoms ir nusidėvėjimui;

Virvės storis: apie 10 mm;

Sertifikatai: CE, EN71;

Sėdynės skersmuo: 100 cm;

Didžiausia apkrova: 150 kg.

 
 

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti