Krepšinio rinkinys JK PTP00629

-43%
Krepšinio rinkinys JK PTP00629
Padidinti+
79,99€
139,00€
Sutaupote: 59,01€
Išparduota

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Kiekviename namų kieme turi būti didelis krepšinio rinkinys. Metalinė konstrukcija, sumontuota ant plastikinio stovo (kuris stabilumui turi būti užpildytas vandeniu ar smėliu), leis žaisti šeimos rungtynes.
Matmenys apytiksliai:
- bendras aukštis 240cm;
- aukštis iki krepšio 203 cm;
- lentos matmenys 69,5 x 46,5 cm;
- krepšelio skersmuo 40 cm;
- 48 x 68 cm stovas;
- metalinių vamzdžių skersmuo 4,5 cm;
Komplektas, kuriame yra guminis kamuolys, skirtas žaidimui, leis treniruotis pirmuosius metimus į krepšį, žaisti rungtynes su tėčiu, seserimi, broliu. Kiekviena mankštos doze rekomenduojama visiems. Puikiai pagamintas rinkinys užtikrins daug teigiamos energijos per šeimos žaidimus. Rinkinys supakuotas į kartoninę dėžę;

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti