TOMMEE TIPPEE buteliukai 260ml 2vnt 42252071

-0,95€
TOMMEE TIPPEE buteliukai 260ml 2vnt 42252071
Padidinti+
18,04€
18,99€
Sutaupote: 0,95€
Išparduota

Kodėl verta pirkti čia?

Bene geriausios kainos, nes dirbame tiesiai su gamintojais, neturime brangiai išlaikomų salonų
Aptarnavome daugiau kaip
50 000 klientų
Galimybė atsiskaityti grynais gavus prekę

Prekės aprašymas

Sukurtas kartu su žindymo specialistais, revoliucinis Tommee Tippee arčiau gamtos buteliukas. Gera oro ventiliacija, patogus žinduko sukandimas, natūralus minkštumas, elastingumas primena mamos krūtis, kad kaip niekad anksčiau lengvai būtų pakeičiamas žindymas krūtimi, žindymu iš buteliuko. Unikali žinduko forma, lengva ventiliacija ir toliau skatins įgimtus natūralius žindimo refleksus. Ypatinga buteliuko forma leis jį laikyti arčiau kūno, taip pat ir tėveliai galės patirti džiaugsmą bei artumą maitindami kūdikį. Unikalus vožtuvėlis leis išvengti pilvelio dieglių.

Prekės atspalvis arba dizaino detalė gali skirtis nuo matomo nuotraukoje. Aprašyme nebūtinai yra paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis sandėlyje ir internetinėje parduotuvėje išimtinais atvejais gali nesutapti, todėl išlieka galimybė, kad pristatymo terminai gali skirtis nuo nurodytų užsakymo pateikimo metu ir / arba Jūsų užsakymo įvykdyti negalėsime arba įvykdysime tik jo dalį (tokiais atvejais, Pirkėjas yra nedelsiant apie tai informuojamas).

CE CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.

Informacija
  • Prekės kodas: 22014
  • Gamintojas: Tommee Tippee
  • Talpa 260 ml
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Amžius: Mėnesiai: 0 +
Komentarai
Panašios prekės, kurios gali patikti